Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix2.2g1.9kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 58g45kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Selleri, annos 50g7.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Palsternakka 7.3g4.6kcal0g0.9g0g0.3g
Paistijauheliha 10%29g50kcal5.8g0g2.9g0g
Paprika, punainen7.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Persilja 2.9g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g244kcal15.4g25g7.4g3.6g
Valittu annoskoko293g122kcal7.7g12.5g3.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna147g61kcal3.9g6.3g1.9g0.9g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619