Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)31g12kcal0.3g2.2g0.2g0.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g22g17kcal1.2g2.7g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus13g43kcal2.9g6.6g0.5g0.8g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g63g38kcal1g7.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana587g341kcal23.8g38.4g9.4g2.4g
Valittu annoskoko294g171kcal11.9g19.2g4.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna147g85kcal6g9.6g2.4g0.6g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196