Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g161g120kcal3g25.7g0.3g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g32g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g72g164kcal8.7g1.9g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lanttu 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g3.2g7.9kcal0.1g1.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana587g617kcal24.6g64.2g28.6g5.8g
Valittu annoskoko294g309kcal12.3g32.1g14.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna147g154kcal6.2g16.1g7.2g1.5g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219