Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 13g18kcal0.4g4g0g0.1g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 94g129kcal20.6g0g5.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g31g11kcal0.6g2g0.1g1g
Selleri, annos 50g13g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g388kcal45.6g25.8g11.4g7g
Valittu annoskoko294g194kcal22.8g12.9g5.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna147g97kcal11.4g6.5g2.9g1.8g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612