Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1505g686kcal45.1g72.2g22.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)903g1138kcal99.3g2.7g81.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 489g1678kcal49.8g342.3g5.9g17.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo30g214kcal0.1g0.1g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5868g7430kcal388.6g834.6g267.6g34.2g
Valittu annoskoko2934g3715kcal194.3g417.3g133.8g17.1g
Annoskoko puolitettuna1467g1858kcal97.2g208.7g66.9g8.6g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326