Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2000g2240kcal440g0g60g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g440g629kcal55g1.3g45.3g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5872g7141kcal1002g41.6g342.2g13.6g
Valittu annoskoko2936g3571kcal501g20.8g171.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna1468g1785kcal250.5g10.4g85.6g3.4g
Arvot/100g100g122kcal17.1g0.7g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756