Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 212g302kcal26.5g0.6g21.7g0g
Maito, Ykkös1333g546kcal44g64g13.3g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras500g1749kcal67.5g327.9g14.5g30g
Ruokaöljy keskiarvo 19g165kcal0g0g18.6g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 189g62kcal1.2g10.5g0.4g4.8g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g533g682kcal79.4g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.8g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5872g7091kcal441g819.6g233.6g74.4g
Valittu annoskoko2936g3546kcal220.5g409.8g116.8g37.2g
Annoskoko puolitettuna1468g1773kcal110.3g204.9g58.4g18.6g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651