Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 5.4g4kcal0.7g0.1g0g0.4g
Voi ingman11g77kcal0g0g8.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.6g10kcal0g2.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g191kcal5.7g39g0.7g1.9g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g111g373kcal13.4g73.5g2.7g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g1311kcal39.6g230.4g24g22.8g
Valittu annoskoko294g656kcal19.8g115.2g12g11.4g
Annoskoko puolitettuna147g328kcal9.9g57.6g6g5.7g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.2g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565