Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g88g18kcal0g3.5g0g0g
Puna-ahven savustettu 153g173kcal25.8g0g7.7g0g
Soijakastike 44g26kcal2.3g4.2g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 7.4g50kcal2g0.5g4.3g0.9g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g548kcal60.2g20g24g1.8g
Valittu annoskoko294g274kcal30.1g10g12g0.9g
Annoskoko puolitettuna147g137kcal15.1g5g6g0.5g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271