Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 176g197kcal37.1g0g5.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Porkkana 23g7.5kcal0.1g1.3g0g0.6g
Punaviini 26g19kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g2.6g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.2g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g520kcal77.6g15.6g11.4g3.8g
Valittu annoskoko294g260kcal38.8g7.8g5.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna147g130kcal19.4g3.9g2.9g1g
Arvot/100g100g89kcal13.2g2.7g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890