Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 142g486kcal14.4g99.2g1.7g5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.7kcal0.2g1.2g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 22g155kcal0.2g0.1g17.4g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa11g33kcal2.5g0g2.5g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g87g44kcal2.6g3.5g2.2g0g
Ruohosipuli, tuore4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g1517kcal46g208.6g52.6g10g
Valittu annoskoko294g758kcal23g104.3g26.3g5g
Annoskoko puolitettuna147g379kcal11.5g52.2g13.2g2.5g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.5g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238