Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss94g69kcal1.1g16.9g0.3g0g
Karjalanpaisti atria 700g88g140kcal16.6g0g8g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)49g15kcal0.5g2g0.2g0.1g
Kevytkerma25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%25g21kcal0.4g1.1g1.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g5g12kcal0.5g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana589g580kcal40g43.4g27.6g0.6g
Valittu annoskoko294g290kcal20g21.7g13.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna147g145kcal10g10.9g6.9g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920