Thaimaalainen kanakeitto

1.Kuori ja keitä juurekset kypsiksi vedessä ja soseuta keitos.

2. Lisää murskatut valkosipulit, mausteet, valkoviini, raastettu inkivääri, sitruunamehu sekä pieneksi kuutioidut kanapalat.

Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 10-15- minuuttia siten, että kanapalat kypsyvät.

Tulisieluisempi voi laittaa chiliä reilusti.

3. Lisää kookosmaito joukkoon, mutta älä enää kiehuta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 589 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g30g33kcal6.9g0g0.5g0g
Bataatti, kuorittu 15g12kcal0.2g2.5g0g0.4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 25g14kcal0.4g3.3g0g0.2g
Porkkana 20g6.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk40g20kcal0.2g0.4g2.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3g7.8kcal0.4g0.4g0.5g0g
Valkoviini kuiva 6g4.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2g7.8kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana589g214kcal16.6g19.8g6.8g2.2g
Valittu annoskoko295g107kcal8.3g9.9g3.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna147g54kcal4.2g5g1.7g0.6g
Arvot/100g100g36kcal2.8g3.4g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93101