Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g124kcal14.2g0g7.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g79g43kcal1.2g5.1g2g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g38g64kcal0.9g2.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g504kcal33.6g22.6g30.6g3.2g
Valittu annoskoko295g252kcal16.8g11.3g15.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna148g126kcal8.4g5.7g7.7g0.8g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.8g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348