Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Porkkana 23g7.4kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)45g14kcal0.5g1.8g0.2g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 23g50kcal3.9g0g3.8g0g
Basilika, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g179kcal10g14.2g8g2.2g
Valittu annoskoko295g90kcal5g7.1g4g1.1g
Annoskoko puolitettuna147g45kcal2.5g3.6g2g0.6g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954