Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g54g187kcal7g33.7g1.8g4.8g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 75g143kcal15g0.3g9.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti9g26kcal0.3g0.5g2.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)12g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g850kcal47.4g82.4g34g13.8g
Valittu annoskoko295g425kcal23.7g41.2g17g6.9g
Annoskoko puolitettuna147g212kcal11.9g20.6g8.5g3.5g
Arvot/100g100g144kcal8g14g5.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124