NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe980g3332kcal56.8g705.6g26.5g61.7g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)1400g2520kcal154g77g182g0g
Rypsiöljy Eldorado47g386kcal0g0g42.9g0g
Margariini 60%, kultarypsi 47g248kcal0.1g0.1g28g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen467g154kcal15.4g22.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g13281kcal452.6g1611.2g558.8g123.4g
Valittu annoskoko2940g6641kcal226.3g805.6g279.4g61.7g
Annoskoko puolitettuna1470g3320kcal113.2g402.8g139.7g30.9g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651