Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g700g1526kcal68.6g281.4g12.6g58.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g930kcal106.4g0g56g0g
Salsa medium (Rainbow)467g117kcal5.1g20.1g0.9g7g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g467g95kcal2.8g17.7g1.4g6.5g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g93g131kcal2.8g3.7g11.2g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman560g1120kcal123.2g5.6g61.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g7886kcal620.2g666g287.8g147.8g
Valittu annoskoko2940g3943kcal310.1g333g143.9g73.9g
Annoskoko puolitettuna1470g1972kcal155.1g166.5g72g37g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225