Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1960g6282kcal524.7g0g469.2g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g140g449kcal42.8g77g1.4g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g420g714kcal8.4g6.7g72.2g2.5g
Kananmuna kuoreton 280g399kcal35g0.8g28.7g0g
Korppujauho 140g513kcal14.7g104.9g1.4g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g16715kcal1251.2g378.8g1145.8g19.8g
Valittu annoskoko2940g8358kcal625.6g189.4g572.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna1470g4179kcal312.8g94.7g286.5g5g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658