Rottatouille

Raaka-aineet
2 punasipulia
3 paprikaa (punainen, keltainen ja vihreä)
1-2 kesäkurpitsa
1 iso munakoiso
oliiviöljyä
1 prk kuorittuja tomaatteja
1 prk paseerattua tomaattia
2 laakerinlehti
6 valkosipulin kynttä
basilikaa melko reilusti
mustapippuria myllystä
rosmariinin oksa tai pari
1 tl hienoa merisuolaa
reilusti
tuoretta persiljaa viimeistelyyn.

Pese kesäkurpitsat ja munakoisot, niitä ei ei kuorita.

Pese myös paprikat ja poista niistä siemenkodat.

Paloittele kaikki kasvikset n. 2cm kuutioiksi.

(paprikat voi halutessa paahtaa kuumassa uunissa nopeasti).

Kuullota sipulilohkoja kuumassa rautapadassa öljyssä.

Lisää muut kasvikset ja kuullota myös niitä.

Lisää sitten kasvisten joukkoon pataan suola, mausteet ja tomaatit, anna hautua hiljalleen, välillä sekoitellen n. 30 min. kannella peitettynä.

Lisää pinnalle loppuvaiheessa silputtu persilja.

100g on noin 40 kaloria

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Flasque
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Paprika, punainen449g116kcal4g20.7g1.8g9g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.7g0.9g1g
Munakoiso 1198g268kcal6g37.1g2.4g30g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Tomaatti paseerattu(Pomi)300g69kcal3.9g12g0.6g2.1g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g1393kcal48.8g225g15.4g111.2g
Valittu annoskoko2940g697kcal24.4g112.5g7.7g55.6g
Annoskoko puolitettuna1470g348kcal12.2g56.3g3.9g27.8g
Arvot/100g100g24kcal0.8g3.8g0.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319664