Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 1400g1987kcal245.6g0g111.9g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Porkkana 350g114kcal2.2g19.5g0.7g8.9g
Voi 53g381kcal0.6g0.2g42.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 438g186kcal1.7g17.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g5525kcal509.2g108.8g312g29.6g
Valittu annoskoko2940g2763kcal254.6g54.4g156g14.8g
Annoskoko puolitettuna1470g1381kcal127.3g27.2g78g7.4g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282