Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2005g2246kcal441.2g0g60.2g0g
Sipuli 401g121kcal5g19.3g0.8g6.8g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g441g631kcal55.1g1.3g45.4g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Voi 80g582kcal1g0.3g65.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5888g7160kcal1004.6g41.8g343.2g13.6g
Valittu annoskoko2944g3580kcal502.3g20.9g171.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna1472g1790kcal251.2g10.5g85.8g3.4g
Arvot/100g100g122kcal17.1g0.7g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756