Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 1024g778kcal164.2g0g12.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g960g1152kcal31.7g35.5g96g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g256g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)704g1739kcal64.1g309.8g11.3g70.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5888g7476kcal526.6g715.2g240.6g149.6g
Valittu annoskoko2944g3738kcal263.3g357.6g120.3g74.8g
Annoskoko puolitettuna1472g1869kcal131.7g178.8g60.2g37.4g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858