Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus800g560kcal128g0g2.4g0g
Purjosipuli 480g110kcal8.7g11.5g1g10.1g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)1600g525kcal11.2g104g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5892g2425kcal300.2g232g23.8g22.8g
Valittu annoskoko2946g1213kcal150.1g116g11.9g11.4g
Annoskoko puolitettuna1473g606kcal75.1g58g6g5.7g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480