Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g6.2g3.4kcal0.4g0.2g0.1g6.2g
Kuivahiiva, annos 11g3.1g11kcal1.4g1.2g0.2g0g
Soijajauhot, Soyolk28g113kcal11g4.5g5.6g3.4g
Vehnälese 25g57kcal3.3g3.9g1.1g9.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g236kcal0g0g26.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 19g126kcal5g1.3g10.9g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g1094kcal42.2g22.2g88.4g42.6g
Valittu annoskoko295g547kcal21.1g11.1g44.2g21.3g
Annoskoko puolitettuna148g273kcal10.6g5.6g22.1g10.7g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362