Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee251g489kcal46.8g0g33.8g0g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g1327kcal95.6g0.8g105.6g1g
Valittu annoskoko295g663kcal47.8g0.4g52.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna148g332kcal23.9g0.2g26.4g0.3g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603