JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 229g286kcal48g0g10.3g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g33g76kcal10.6g0.2g3.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original4.2g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka6.2g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g13g49kcal4g0g3.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g850kcal126.8g5.4g35.6g0.8g
Valittu annoskoko295g425kcal63.4g2.7g17.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna148g213kcal31.7g1.4g8.9g0.2g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642