Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow12g44kcal1.7g8.4g0.4g0.4g
Kesäkurpitsa88g15kcal0.4g2.2g0.5g0.6g
Tomaattimurska, 1 prk50g13kcal0.3g2.6g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g13g19kcal2.3g0g1.1g0g
Broilerijauheliha, annos 100g50g54kcal11.5g0g5g0g
Maizena maissitärkkelys2.5g8.8kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g363kcal37.4g39.2g14.4g4.6g
Valittu annoskoko295g181kcal18.7g19.6g7.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna148g91kcal9.4g9.8g3.6g1.2g
Arvot/100g100g61kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057