Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen43g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Paprika keltainen 43g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (käsittelemätön)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)80g16kcal0.5g2.8g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g9g85kcal0g0g9.4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g320kcal5.8g26.2g20.2g8.2g
Valittu annoskoko295g160kcal2.9g13.1g10.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna148g80kcal1.5g6.6g5.1g2.1g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174