Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.6g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Hermesetas -neste4.4g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 66g256kcal29.7g18.6g4.7g9.4g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g22g127kcal4.8g4.4g11.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,3109g71kcal12g4.6g0.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g2.2g0.2kcal0g0g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana591g1682kcal106g55.8g113.2g22.6g
Valittu annoskoko295g841kcal53g27.9g56.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna148g421kcal26.5g14g28.3g5.7g
Arvot/100g100g285kcal17.9g9.4g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667