ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu22g6.1kcal0.1g1.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi88g119kcal18g0g5.3g0g
Amerikan pekoni 1viipale19g60kcal2.2g0g5.6g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g16g1.6kcal0.3g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys2g6.9kcal0g1.7g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g27g40kcal1g9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana591g605kcal46.6g49.8g24g3g
Valittu annoskoko295g303kcal23.3g24.9g12g1.5g
Annoskoko puolitettuna148g151kcal11.7g12.5g6g0.8g
Arvot/100g100g102kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399