Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 131g58kcal0.7g8.4g0.8g4.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g94g366kcal0g91.9g0g0g
Suklaa tumma 56g291kcal2.2g30g17.4g3g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana591g1432kcal5.8g260.8g36.4g14.6g
Valittu annoskoko295g716kcal2.9g130.4g18.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna148g358kcal1.5g65.2g9.1g3.7g
Arvot/100g100g243kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914