Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g29g212kcal0.3g0.3g23.3g0g
Sokeri 25g100kcal0g24.7g0g0g
Muna, annos 60g26g23kcal2g0.2g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.9g0.3g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 116g41kcal0.2g8.3g0.1g2.3g
Voi, 1 tl, 5 g8.7g64kcal0.1g0.1g7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 18g52kcal3.2g0.4g4.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g44g175kcal0g43.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g1538kcal17.4g197.4g73g6.6g
Valittu annoskoko296g769kcal8.7g98.7g36.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna148g385kcal4.4g49.4g18.3g1.7g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.4g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107