Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali101g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 90g205kcal17.1g0g15.3g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g481kcal37.6g11.8g31.2g6.2g
Valittu annoskoko296g241kcal18.8g5.9g15.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna148g120kcal9.4g3g7.8g1.6g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704