Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%45g76kcal9g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkokaali keräkaali 112g31kcal1.3g4.6g0.2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.2g3.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g244kcal21.6g12.4g10.4g5.8g
Valittu annoskoko296g122kcal10.8g6.2g5.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna148g61kcal5.4g3.1g2.6g1.5g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648