Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Naudan Sisäpaisti141g155kcal30.9g0.1g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Chili paprika punainen13g5.1kcal0.3g1.1g0g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.4g4.5kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g112g41kcal2g7.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g482kcal67.4g22.4g15g1.8g
Valittu annoskoko296g241kcal33.7g11.2g7.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna148g121kcal16.9g5.6g3.8g0.5g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729