Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g144g562kcal0.3g139.7g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g360g344kcal4g65.5g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g288g2592kcal0g0g288g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2160g583kcal28.1g103.7g4.3g36.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g8162kcal64.8g617.8g584.6g73.4g
Valittu annoskoko2952g4081kcal32.4g308.9g292.3g36.7g
Annoskoko puolitettuna1476g2041kcal16.2g154.5g146.2g18.4g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234