Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 162g1432kcal0g0g161.9g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Tonnikala öljyssä 480g910kcal130.1g0g43.2g0g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Tomaatti 959g218kcal5.4g33.1g2.9g13.4g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g5799kcal298.2g166.4g426g57.4g
Valittu annoskoko2952g2899kcal149.1g83.2g213g28.7g
Annoskoko puolitettuna1476g1450kcal74.6g41.6g106.5g14.4g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358