Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g1444g1790kcal65g360.9g8.7g14.4g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g1083g1397kcal225.2g0g54.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g199g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g180g343kcal61.3g2.7g9g0g
Mustapippuri 25g71kcal2.8g9.7g0.8g6.7g
Paprikajauhe 22g70kcal3.2g4g2.8g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g7446kcal720.2g773.6g151.6g65.2g
Valittu annoskoko2952g3723kcal360.1g386.8g75.8g32.6g
Annoskoko puolitettuna1476g1862kcal180.1g193.4g37.9g16.3g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416