Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 496g211kcal1.9g20.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai391g1369kcal46.9g277.6g8.2g11.7g
Ruokaöljy keskiarvo 12g106kcal0g0g12g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 165g208kcal18.2g0.4g14.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 677g1499kcal118.4g0g115g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaattimurska 602g177kcal3.4g31.9g1.2g11.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 301g259kcal9.3g13.2g18g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g263g1026kcal76.3g5.3g76.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g9736kcal550g701.8g491.4g47.8g
Valittu annoskoko2952g4868kcal275g350.9g245.7g23.9g
Annoskoko puolitettuna1476g2434kcal137.5g175.5g122.9g12g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574