Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Tonnikala öljyssä 480g911kcal130.2g0g43.2g0g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Tomaatti 960g219kcal5.4g33.1g2.9g13.4g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5908g5803kcal298.4g166.4g426.2g57.4g
Valittu annoskoko2954g2901kcal149.2g83.2g213.1g28.7g
Annoskoko puolitettuna1477g1451kcal74.6g41.6g106.6g14.4g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358