Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g1398g2517kcal265.7g0g167.8g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)612g1529kcal122.4g3.1g104g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g350g80kcal4.9g11.9g1.4g0g
Kalkkunaleike (Snellman)280g252kcal47.5g3.9g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)122g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5908g9372kcal932.2g50.8g595.8g4.2g
Valittu annoskoko2954g4686kcal466.1g25.4g297.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna1477g2343kcal233.1g12.7g149g1.1g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398