Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 526g68kcal5.9g5.2g1.1g6.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g351g70kcal2.1g13.3g1.1g21g
Sipuli (kuorittu)211g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Kurkku 351g38kcal2g4.9g0.4g2.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g649g1233kcal162.3g0g64.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g481g288kcal1.9g72.1g0.5g6.7g
Kananmuna, keitetty 386g551kcal48.2g1.2g39.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5908g4612kcal450.2g213.6g216g80.2g
Valittu annoskoko2954g2306kcal225.1g106.8g108g40.1g
Annoskoko puolitettuna1477g1153kcal112.6g53.4g54g20.1g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340