Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g280g984kcal148.2g84.7g2.2g18.2g
Vesi, vesijohtovesi 629g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g1748g472kcal22.7g73.4g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5908g3786kcal357.8g357.4g83g46g
Valittu annoskoko2954g1893kcal178.9g178.7g41.5g23g
Annoskoko puolitettuna1477g947kcal89.5g89.4g20.8g11.5g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630