Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g800g960kcal152g0g40g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g12g44kcal1.6g7.4g0.8g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5912g4420kcal346.8g248.6g211g81.2g
Valittu annoskoko2956g2210kcal173.4g124.3g105.5g40.6g
Annoskoko puolitettuna1478g1105kcal86.7g62.2g52.8g20.3g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070