Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g800g2960kcal36g248g200g29.6g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja800g624kcal134.4g0g8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu408g514kcal44.9g1.2g36.7g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g20g12kcal0.2g2g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5916g8301kcal434.4g515.6g489.8g63g
Valittu annoskoko2958g4150kcal217.2g257.8g244.9g31.5g
Annoskoko puolitettuna1479g2075kcal108.6g128.9g122.5g15.8g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674