Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste13g45kcal3.6g0.2g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)50g138kcal8g0.5g11.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g38g5.3kcal0.7g0.2g0.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 25g8.7kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.8g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste25g90kcal7.3g0.4g7g0g
Basilika, tuore 3.3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 7.5g15kcal0.1g0.1g1.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g1264kcal57.2g44g96g3.8g
Valittu annoskoko296g632kcal28.6g22g48g1.9g
Annoskoko puolitettuna148g316kcal14.3g11g24g1g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100