Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g3.8g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)43g6.4kcal0.9g0.4g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g75g19kcal1g3.2g0.2g0g
Katkarapu 68g46kcal9.8g0g0.7g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g716kcal27.6g15.8g60.4g1g
Valittu annoskoko296g358kcal13.8g7.9g30.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna148g179kcal6.9g4g15.1g0.3g
Arvot/100g100g121kcal4.7g2.7g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678