Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 125g178kcal15.6g0.4g12.8g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni 50g8kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot38g109kcal5.3g0.4g9.8g0g
Ruohosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g1803kcal45.2g3g181.6g1.8g
Valittu annoskoko296g902kcal22.6g1.5g90.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna148g451kcal11.3g0.8g45.4g0.5g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207