ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g282g577kcal50.7g0g42.2g0g
Fariinisokeri8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g6.3g20kcal0.1g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g1263kcal101.6g26.4g84.4g0g
Valittu annoskoko296g631kcal50.8g13.2g42.2g0g
Annoskoko puolitettuna148g316kcal25.4g6.6g21.1g0g
Arvot/100g100g213kcal17.2g4.5g14.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307